Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@21:23:44 GMT

درخواست مولوی عبدالحمید از مردم

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۷۳۷۴

درخواست مولوی عبدالحمید از مردم

مدیر حوزه علمیه دارالعلوم و امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان گفت: توصیه من به مردم این است که از تزریق واکسن ویروس منحوس کرونا استقبال کنند و به شایعات و تبلیغات اهمیتی ندهند.

مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی روز شنبه اظهارداشت: سازمان بهداشت جهانی و تمام نهادها متفق بر این موضوع هستند که تزریق واکسن از کرونا جلوگیری می‌کند و یا اگر کرونا بگیریم خفیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هم‌اینک با مشکلات زیادی در رابطه با شیوع کرونا در سیستان و بلوچستان روبرو هستیم و بحران کرونا در همه جای ایران بوده اما شدت آن در این استان بیشتر است. 

امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان افزود:  این ویروس در سیستان و بلوچستان شدید بوده و بعد از آن در هرمزگان گسترده شده و هر ۲ استان شرایط سختی را دارند  که ما در این شرایط سخت و شرایطی که کرونا تبدیل به یک فاجعه شده بهترین الگویمان سیره حضرت رسول اکرم(ص) است. 

وی بیان کرد: سیره پیامبر اکرم(ص) این است که هر مشکلی که در حیات طیبه آن حضرت پیش آمده یا وقتی به طور مثال خورشیدگرفتگی پیش می‌آمد آن حضرت همه مردم را در مسجد نبی جمع و یک نماز طولانی برگزار و به تضرع می‌پرداختند و دستور می‌دادند که مردم صدقه پرداخت کرده یا خیرات دهند. 

مولوی اسماعیل زهی خاطرنشان  کرد: امروز نیز این فاجعه کرونا سنگین‌ترین فاجعه است و در حد کسوف نیست اگر سیره حضرت رسول(ص) را مورد توجه قرار دهیم باید نماز، دعا، نیایش و تضرع  بجا آورده و صدقه و خیرات دهیم و به سوی الله با تمام وجود همه مردان و زنان  و پیر و جوان باید رجوع کنند. 

وی بیان کرد: وقتی به قرآن توجه کنیم قرآن نیز همین موضوع را فرموده این که ملت‌های پیشین که در اثر آفات هلاک شدن قرآن گفته که چرا این افراد تضرع نکرده و به سمت الله باز نگشتند. 

امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان اظهارداشت: توصیه من به دولت این است که در این ایام باقی مانده همه هم و غمش را بر سلامتی ملت و نجات آنان از مرگ و میر بگذارد و اینکه همه ملت ایران واکسن زده شود.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان؛ تعداد موارد مثبت جدید آزمایشگاهی مبتلا به کرونا در سیستان وبلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته به ۵۹۴ نفر رسید در حالیکه این آمار دیروز یک‌هزار و۱۷۶ نفر بود.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری با بیان اینکه شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان تاکنون به ۵۸هزار و ۸۶۰ نفر رسیده  اظهارداشت: ۶۷۹بیمار حاد تنفسی و ۴۰۳ مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان تحت درمان قرار دارند.

وی افزود: با فوت ۲۳ مورد جدید شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به یک‌هزار و ۶۴۸ نفر رسید ./ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: مولوی عبدالحمید تزریق واکسن کرونا سیستان و بلوچستان کرونا در سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان